Wednesday, 2 January 2013

Kenapa tiba-tiba?

Bismillah.

Assalamualaikum wbt.

Dah beberapa hari ni aku agak stress sikit. Ye la, dengan start posting baru lagi. Posting baru ni walaupun sebulan je (compared to the other posting :2 months), tapi busy dia lain macam. Oh, plus dapat doctor yang super scary! Well, she's not that scary la. Dr A is nice and very motivative but there's some part of it yang scary. HOHO.

Dan dah beberapa hari ni jugak gua asyik menangis je.
Entah la. Gua pun taktau kenapa tiba-tiba gua jadi sangat emosi!
Mungkin PMS? Mungkin sebab workload yang bertambah-tambah?
Or mungkin jugak sebab gua penat.
Tapi yang last tu paling tak applicable sekali untuk gua.
Sebab gua rasa, secara lumrahnya, mana ada kerja/belajar yang tak penat dalam dunia ni? Ye dak? Kalau tak, mesti semua orang pun nak duduk goyang kaki je. HEHE.

Gua taktau kenapa. Gua ada boipren. Tapi gua taktau nak classify dia tu boipren gua yang macam mana. Setakat TTM (Teman Tapi Mesra) ke? Memang betul-betul serious ke?
Gua sendiri pun taktau nak classify macam mana.

Nak dijadikan cerita, satu hari gua dengan dia bergaduh.
Takde la bergaduh mana pun, -.-"
Gua cuma cakap gua nak study and spend time dengan family je cuti hari tu.
Last-last dia pun buat macam tu balik kat gua.
But even WORSE than what i did to him.
Dia langsung tak call gua, tak text gua and semua la!
Senang cerita, dia langsung tak contact gua.

Gua sedih! Tu je. Kenapa tiba-tiba?
Gua tak suka! Kalau lu nak end, lu cakap! Gua takde hal punya!


Wassalam.